Om de inspectierapporten van onze aangesloten gastouders te bekijken, klik hier.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Hallo mijn naam is Robin, ben 20 jaar en woonachtig in Bolsward.

 

 

Hallo mijn naam is Robin, ben 20 jaar en woonachtig in Bolsward. Ik pas al sinds jonge leeftijd op kinderen. Eerst op mijn broertje en zusje, later had ik ook vast oppas adressen. Omdat ik het prachtig vind om met kinderen te werken/spelen heb ik er voor gekozen om Pedagogisch medewerken te gaan studeren. Deze opleiding  heb ik dit jaar afgerond. Ook ben ik in het bezit van het kinder  EHBO diploma.  Dus nu ben ik er klaar voor om mijn passie officieel uit te voeren. Ik ben een ondernemende, flexibele en gezellige gastouder die bij u thuis kan oppassen, op kinderen van 0 tot 12 jaar.  Ik vind het belangrijk dat kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving, rustig kunnen opgroeien en zich ontwikkelen. Ik bied de kinderen de 3 R, Rust, Reinheid en Regelmaat. Ik ben van maandag t/m vrijdag beschikbaar, tijden in overleg( ook s avonds of in het weekend ).

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen,  u kunt mij altijd bellen of mailen. Dus wie weet tot snel!!!

E-mail: XrobinbrouwerX@hotmail.nl of via 0683578992

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Gastouderopvang De Kinderkeet.
Anja Sipkema
De Poon 36
8754BD Makkum.
06-38275583
Mijn naam is Anja Sipkema en ik woon in Makkum. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en heb 3
kleinkinderen. Ik ben gestopt met mijn werk als ziekenverzorgende toen ik zelf kinderen kreeg.
Hoewel ik mijn werk erg leuk vond lag mijn passie toch bij kinderen en besloot ik gastouder te
worden voor kinderen van 0-12 jaar en dat ben ik nu al 25 jaar met veel plezier. Sinds een aantal jaren
ben ik als gastouder ook zelfstandig ondernemer. Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde
diploma’s en sinds kort volg ik ook nog een opleiding kindercoach. Mocht u vragen hebben of wilt u
gewoon even langskomen om te kijken hoe gezellig het is dan kunt u mij bereiken via het
contactformulier op mijn website (www.de-kinderkeet.nl) of via de mail (info@de-kinderkeet.nl).
Graag tot ziens.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Ingrid Terpstra
Tjerkwerd
ingridgouda@hotmail.com

Mijn naam is Ingrid Terpstra ik woon in Tjerkwerd, met man en drie kinderen. Ik begon vroeger al jong met oppassen. Ik had veel oppas adressen. Als gevolg de opleiding voor Kraamverzorgende. Het werk als kraamverzorgende heb ik 17 jaar gedaan. Onze kinderen werden geboren en daarna ben ik gastouder geworden. Dit is nu ruim 10 jaar. De opleiding PW 4 ( pedagogisch medewerkster ) heb ik de afgelopen jaren afgerond en  ben daarna 3 jaar peuterleidster geweest op verschillende peuterscholen. Ook nog een aantal jaren als TSO leidster op de lagere scholen gewerkt. Motivatie: Genoeg. Ik houd van kinderen met hun spontaniteit en eerlijkheid. Ik voel kinderen goed aan en weet wat ze wel en niet willen 😉
Mijn hobby’s kan ik mooi kwijt tijdens en na het oppassen. Dit zijn : knutselen met draad en papier, tekenen, en fijn buiten zijn. We hebben veel speelgoed en spelletjes dus voor elke leeftijd wat wils! Daarnaast hebben we een grote tuin en veel ruimte binnenshuis om fijn te kunnen spelen.
Dus wie weet….tot ziens!


 

Gastouder De Blije Kikker
Ariane Andrée
Gasthuissingel 11
8701 BK Bolsward
Tel: 0515-851785 / 06-27053523
ariane_1966@hotmail.com

Hallo ouders en lieve kinderen! Ik zal mij zelf even voorstellen. Ik ben Ariane Andrée. Ik heb een kleinschalige en gezellige kinderopvang in Bolsward. Ik ben  moeder van drie grote kinderen en 50 jaar oud. In het bezit van al de juiste papieren die er voor nodig zijn om  een gastouderopvang te mogen hebben. Ik werk van uit huis om de kinderen een gezellige thuissituatie te geven als hun ouders aan het werk zijn. Ik  vang kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar:  voor-, tussen-,  en na-schoolse opvang. Wilt u mij beter leren kennen, of gewoon een kijkje nemen hoe het er bij ons uit ziet, bel of mail me dan en ik zorg dat de koffie klaar staat!


Gastouder Jennifer
Jennifer Exmann
Dr. Joost Halbertsmastraat 18
8701 EX Bolsward
Tel: 0515-859431 / 06-31698877
jenniferexmann@hotmail.com
jenn

Ik ben Jennifer Exmann, 25 jaar oud en samen met mijn vriend hebben we een prachtige dochter van 2,5 jaar oud. Al 8 jaar lang ben ik Gastouder en doe dit met alle liefde en plezier. Ik vind het belangrijk dat ik kinderen een “tweede” thuis kan bieden, een plek waar zij zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ik vang kinderen op van 0 tot 12 jaar oud en de tijden zijn bespreekbaar.  Bent u op zoek naar een Gastouder of bent u nieuwsgierig hoe het bij ons in de gastouderopvang werkt bel of mail en kom gezellig langs.

 

 


Christina van Galen
Gerrit Knopstraat 6
8701 EN Bolsward
Tel : 06-16446584
christinavgalen@hotmail.com

Hallo ouders en kinderen, Mijn naam is Christina van Galen. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend, zoon van 2.5 jaar en dochter van 6 maanden in Bolsward.
Wij hebben een leuk huisje met veel buitenspeelmogelijkheden in een kinderrijke buurt.
Ons gezinnetje is erg gebaald bij de 3r`s en ook in de opvang wordt dit gebruikt.
Het geeft de kinderen een duidelijk beeld van de dagindeling, wat er voor zorgt dat kinderen zich snel thuis voelen. Ik bied opvang van maandag tot en met vrijdag, tijden, avonden en weekenden in overleg. In overleg is heel veel mogelijk. Wilt u meer weten of gewoon een komen kijken ..  dan kunt u mij altijd bellen of mailen en zorg ik voor een lekker bakje koffie.


De Ondeugende Boefjes

Lisanne van Hes
Siboldusstraat 1
8701 XN Bolsward
Tel: 06-30152973
deondeugendeboefjes@hotmail.com

Dag image (1)ouders en lieve kinderen!
Ik ben Lisanne van Hes, 27 jaar en samen met mijn partner zijn wij de trotse ouders van 3 kinderen! Damian van 5 jaar, Fayèn van 2 jaar en Jayda Noa van 0 jaar! Ik ben in het bezit van alle benodigde papieren om dit werk uit te oefenen.  Ik wil de kinderen een stabiel, veilig, huiselijk en warm gevoel bieden in mijn opvang. Door het geven van de 3 R’s ( Rust, Regelmaat en Reinheid) op de groep, voelen de kinderen zich al snel thuis. Het geeft ze een gevoel van geborgenheid en warmte.
Ik bied flexibele opvang in een huiselijke sfeer aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Lijkt het u eens interessant om bij mij een kijkje te komen nemen bel, mail of app me dan  zorg ik dat er een bakje voor u klaar staat!

 

 


Lois Folkertsma
Mr. Dj. Cuiperstraat 17
8701 ER Bolsward
Tel: 06-15167227
lois_folkje@hotmail.com 

lois folkertsma

Bent u op zoek naar een lieve, ondernemende en flexibele gastouder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.  Mijn naam is Lois Folkertsma, ik ben 23 jaar en woonachtig in Bolsward samen met mijn partner en 2 kinderen van 9 maanden & 5 jaar. Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker, geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang & Peuterspeelzalen en in het bezit van EHBO/kinder-EHBO.  Van maandag t/m vrijdag, van 6:30 uur tot 19:00 uur ben ik beschikbaar om kinderen, van 0 tot 12 jaar, bij mij thuis op te vangen. Ook in de avond uren en in het weekend ben ik beschikbaar, dit wel in overleg.

Neem gerust contact met mij op bij interesse en/of vragen.

 

 


 

Tineke Ykema
T. de Boerstraat 10
8754 SB Bakhuizen
Tel. 06-42613665

Hallo, Ik beIMG_2450 (1)n Tineke Ykema, 62 jaar. Ik heb veel ervaring. Ik
heb vijf kinderen en 7 kleinkinderen, waar ik geregeld op pas. Ook heb ik verschillende oppaskinderen gehad, in de leeftijd van baby tot 10 jaar, en ik heb gewerkt als kraamverzorgende. We zijn in augustus verhuist en wonen nu in Bakhuizen. Jouke is ook aan het werk, en het lijkt me supergezellig ook weer aan de slag te gaan. Ik heb hier ruimte genoeg, we hebben een ruime tuin, kortom een fijne plek voor kleine kinderen. Woon je in de Zuid-West hoek en ben je op zoek naar een oppas? Het lijkt me geweldig het mooie muizenboek voor te lezen aan jouw kleintje(s).

 

 


Agnes Elgersma
Ds.W.A Brakkelstjitte 9
8759 LK Exmorra
Tel: 0515-336840 / 06-13719971
delytsepyk@hotmail.com

Hallo, Ik ben Agnes Elgersma van der Meulen een vrolijke, enthousiaste en spontane jonge vrouw. en moeder van onze zoon. Naast het vaste ritme van u kind, bied ik graag uw kind wat extra aan. Zo biedlytset ik ontwikkeling en prikkeling aan in de vorm van knutselen, lezen, zingen, wandelen en fietsen. Er is speeltuin op loopafstand. Ik vind het heel belangrijk dat uw kind zich thuis voelt. Daarnaast is er ook voldoende rust en ruimte om zelfstandig te spelen of om gewoon even helemaal niets te moeten. Ik heb eindeloos geduld met kinderen en heb een fantastische dag als ik kinderen om mij heen heb. Maandag t/m vrijdag   van 7.00  tot 18.00 uur. In overleg is er veel mogelijk. Als u nieuwsgierig bent geworden naar mij en mijn opvangmogelijkheden, dan bent u van harte welkom.

 

 


Marieke van der Meulen

It Waarlamke 23
8702 CT Bolsward
Tel : 0515 – 580087
mvdmk70@ziggo.nl

Hallo ouders en kinderen, ik ben Marieke van der Meulen. Ik ben 45 jaar, getrouwd met Bas en heb 4 grote kinderen. Ik woon in Bolsward en werk al sinds 1998 als gastouder. Ik doe dit werk met veel plezier en vind het fijn om kinderen in een huiselijke sfeer op te vangen. Mijn visie is om kinderen spelenderwijs met elkaar te leren omgaan en zich in hun eigen tempo te laten ontwikkelen. imageIk ben daarbij duidelijk en consequent. Bij de oudere kinderen vind ik het heerlijk om naar hun verhalen te luisteren en vind ik het belangrijk dat ze tot rust mogen komen. Niks hoeft veel mag. Ik vang graag uw kinderen op van 0 t.m 12 jaar en werk op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Als u interesse heeft mag u mij bellen, mailen of contact opnemen met het gastouderbureau.

 


 

Aukje Sieperda
Tel : 06 – 51734798
Email : auk1985@hotmail.com

 Hallo,
Ik ben Aukje Sieperda, een lieve rustige meid van 31 jaar en ik woon in Easterein samen met mijn vriend. Mijn passie is met kinderen werken en het lijkt me super leuk om bij u thuis de opvang te verzorgen! Ik wil er graag voor zorgen dat kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en ik vind het belangrijk dat een kind zolang mogelijk kind moet kunnen zijn.
Ik wil kinderen stimuleren in hun ontwikkeling, bij mij krijgen ze rust en duidelijkheid en ik durf
grenzen aan te geven en structuur te bieden Ik ben beschikbaar van maandag t/m vrijdag en ook in het weekend ben ik eventueel beschikbaar! Heb ik uw interesse gewekt bel me dan gerust op telefoonnummer: 06-51734798 of mailen: auk1985@hotmail.com en ik kom me graag aan u voorstellen!