Hallo ouders en kinderen, Mijn naam is Christina van Galen. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend, zoon van 2.5 jaar en dochter van 6 maanden in Bolsward.
Wij hebben een leuk huisje met veel buitenspeelmogelijkheden in een kinderrijke buurt.
Ons gezinnetje is erg gebaald bij de 3r`s en ook in de opvang wordt dit gebruikt.
Het geeft de kinderen een duidelijk beeld van de dagindeling, wat er voor zorgt dat kinderen zich snel thuis voelen. Ik bied opvang van maandag tot en met vrijdag, tijden, avonden en weekenden in overleg. In overleg is heel veel mogelijk. Wilt u meer weten of gewoon een komen kijken ..  dan kunt u mij altijd bellen of mailen en zorg ik voor een lekker bakje koffie.

Christina van Galen
Gerrit Knopstraat 6
8701 EN Bolsward
Tel : 06-16446584
christinavgalen@hotmail.com