Marieke van der Meulen

Home > Marieke van der Meulen

Hallo ouders en kinderen, ik ben Marieke van der Meulen. Ik ben 50 jaar, getrouwd met Bas en heb 4 grote kinderen. Ik woon in Bolsward en werk al sinds 1998 als gastouder. Ik doe dit werk met veel plezier en vind het fijn om kinderen in een huiselijke sfeer op te vangen. Mijn visie is om kinderen spelenderwijs met elkaar te leren omgaan en zich in hun eigen tempo te laten ontwikkelen. Ik ben daarbij duidelijk en consequent. Bij de oudere kinderen vind ik het heerlijk om naar hun verhalen te luisteren en vind ik het belangrijk dat ze tot rust mogen komen. Niks hoeft veel mag. Ik vang graag uw kinderen op van 0 t/m 12 jaar en werk op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Als u interesse heeft mag u mij bellen, mailen of contact opnemen met het gastouderbureau.

It Waarlamke 23
8702 CT Bolsward
Tel : 0515 – 580087
mvdmk70@ziggo.nl